За нас

Гусеви ООД е основана през 2009 г. и се занимава с продажба на дамски и мъжки обувки повече от едно десетилетие, като целта ни е да предлагаме качествени и разнообразни модели на своите клиенти, характеризиращи се с елегантност, удобство и комфорт, стремейки се да отговорим на всеки вкус с изключително широка гама от модели.


Дамските и мъжки обувки, които представяме, различни всеки сезон, предлагат изключително разнообразие от материи, цветове и материали. обединява елегантни, ежедневни и спортни обувки, чиито дизайн е в синхрон с последните модни течения. Висококачествените материали са гаранция за удобство и добър външен вид на обувките


Смеем да твърдим, че предлагаме актуалните модели за сезона и държим на конкурентните цени, в което можете да се уверите сами. Може да посетите нашият магазин в град Монтана, бул. Трети март 90, където представяме  голямо разнообразие от цветове и модели съобразени с модната тенденция за сезона и да разгледате всички официални елегантни обувки, ежедневни обувки, спортни обувки, стелки и чанти.